Eszméletlenre vertek egy 12 éves fiút az iskolában, még most is kórházban ápolják

2021.09.11. 21:31

A hatodik osztályos Nikolics Martin azután került kórházba, hogy a lepsényi Fekete István Általános Iskolában összetűzésbe került nagyobb, bukott diáktársaival.

Négy intézetes gyerek beleköpködött az ennivalójába, és belenyomott egy almát. Erre az én unokám visszadobta az almát, mire ketten lefogták, és a többiek elkezdték rugdalni

– számolt be az esetről a Tényeknek a fiú nagymamája, aki maga vitte a gyereket orvoshoz, ahonnan azonnal kórházba utalták. Ugyanis kiderült, hogy zúzódtak a belső szervei, a szíve, a tüdeje is. 

Állítólag a 12 éves kisfiú alig volt már magánál, amikor az egyik konyhában dolgozó megfenyegette őket, hogy odahívja az igazgatónőt. Ettől a támadók megijedtek, és abbahagyták a bántalmazást.

Senki nem sietett Martin segítségére, felügyelő pedagógus pedig nem volt az épületben a veréskor, a fiút kisebb testvérei kísérték haza. Az iskolában egyébként teljesen másképp emlékeznek a brutális támadásra, mint a fiú, ezért most a tankerület vizsgálja az ügyet.

A nagymama szerint a négy idősebb diák korábban is terrorizálta az unokáját, aki már félt iskolába menni. Ezért attól tart, hogy Martin hasonló tragédia áldozata lesz, mint ami a napokban Vaján történt a 16 éves Gáborral, aki azért vetett véget az életének, mert iskolatársai zaklatták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport