Nem tudott aludni, feltörte a háznál parkoló autókat

2021.09.11. 10:52

Egy 46 éves nagykőrösi férfi tett bejelentést a rendőrségre augusztus 24-re virradóra, mivel háza előtt parkoló autójának ajtaját nyitva találta, majd megdöbbenve tapasztalta, hogy a jármű rakteréből ellopták értékes, teli szerszámosládáját és olajemelőjét, rádióját kihúzták a helyéről, nyomógombjai hiányoztak. Háza előtt más kocsija parkolt, de látta, hogy valaki azt is megpróbálta kinyitni, az ablakát betörték, a díszléceket lefeszítették – írja a rendőrség az oldalán.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol egy szomszédos ház előtt parkoló harmadik autó tulajdonosa is jelezte a rendőröknek, hogy valaki az ő autóját is megpróbálta kinyitni, mivel a kocsi zárszerkezetét megrongálták, kinyitni végül nem tudták. 

A nagykőrösi rendőrök hamar eljutottak a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tinédzserhez. A helyi zsaruk a kamasz fiúnál megtalálták az összes ellopott tárgyat, amit lefoglaltak és azóta visszaadták tulajdonosának. A 14 éves fiú a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt beismerte, részletesen vallott.

Nem tudtam aludni, és jött egy olyan gondolatom, hogy a házzal szemben lévő kocsikat feltöröm, és az abban lévő dolgokat elhozom

– vallotta a tini, akit lopással gyanúsít a rendőrség.