Eljött a pápa és a Terminátor, Schobert Norbert nem üzen többet

IMG 7653
2021.09.12. 19:30
Isten áldd meg a magyart! – fohászkodott magyarul Ferenc pápa. Budapesten látták Arnold Schwarzeneggert. Schobert Norbert felhagy a csimpánzcsöcsözéssel. Az Index vasárnapi hírösszefoglalója.

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárónapján Budapestre látogatott és misét pontifikált Ferenc pápa, aki magyar nyelven mondta: Isten, áldd meg a magyart!

Bemutattuk olvasóinknak a Szentatyát védő maroknyi, de mesterien képzett harcosokból álló csapatot, a Svájci Gárdát, amelynek tagjai akár alabárdjukkal is képesek ízekre szaggatni egy esetleges támadót, amúgy pedig a világ legjobb lőfegyvereivel védik Ferenc pápát.

Egy szemfüles olvasónk Budapesten látta a világhírű amerikai színészt, Arnold Schwarzeneggert. Amíg Kalifornia egykori kormányzója az eucharisztikus világkongresszus gyertyás körmenetét fotózta, olvasónk róla készített felvételt.

Schobert Norbert két hete sztrókot kapott, most pedig az Indexnek nyilatkozott. A higgadtabb, megfontoltabb, lassabb, de egyben szomorúbb fitneszguru elmondta, hogy többé nem üzen már az embereknek se döngő léptet, se vágósúlyt, se csimpánzcsöcsöt.

Percről percre, körről körre közvetítettük a Formula–1 Olasz Nagydíjat, amelyen drámai küzdelem végén, Verstappen és Hamilton ütközése után kettős McLaren-győzelem született Monzában.

Társkiadványaink cikkeiből pedig a következőket ajánljuk:

FEMINA: Történet egy afgán királynéról, aki a poligámia és a fátyolviselés ellen is küzdött. Soraya Tarzi a nők jogaiért és oktatásáért harcolt.

DÍVÁNY: Vasárnaponként az újság bekapcsolja képzeletbeli időgépét, és visszaruccan a középkorba, hogy többet tudjunk meg arról, milyen volt az élet annak idején Európában. Ezúttal négy híres középkori legenda nyomába ered.

AZ ÉN KUTYÁM: Kell a csont a kutyának, tele van fontos tápanyagokkal, és mentálisan is leköti a az ebet.