Tehervonat gázolt halálra egy férfit Kétegyházánál

2021.09.12. 18:34

Vasárnap délben tehervonat ütött el Kétegyháza közelében egy férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség.

A balesettel érintett szakaszt a helyszíni szemle idejére a rendőrség lezárta. Ezalatt pótlóbusz szállította a vonatok utasait. A MÁV Inform tájékoztatása szerint azonban délutántól újra közlekedhetnek a járatok Kétegyháza és Szabadkígyós között. A vasúttársaság azt ígéri, hogy fokozatosan csökkennek a késések, és estére helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés a Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vonalon.

A MÁV és a rendőrség egyébként éppen a héten tartott közös útátjáró-ellenőrzést, hogy felhívják a figyelmet a közút és vasút kereszteződéseiben bekövetkező balesetekre. Ezek oka szinte száz százalékban az autóvezetők figyelmetlensége, a KRESZ előírásainak megszegése – mutatott rá az ORFK. Kiemelt veszélynek vannak kitéve azok a gondatlan kerékpárosok és gyalogosok is, akik körültekintés nélkül haladnak át a kereszteződéseken – figyelmeztetnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport