Baleset miatt lezárták az M5-öst

2021.09.13. 13:48

Összeütközött két autó, ezért lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Kiskunfélegyháza közelében hétfőn, kora délután – írja az MTI a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatására hivatkozva.

A rendőrségi közleményben olvasható, hogy a baleset az autópálya 124-es kilométerénél, 12 óra 25 perc körül történt. Az elsődleges információk szerint ketten megsérültek. A sztráda Szeged felé vezető oldalát lezárták a rendőrök, kerülni a 114-es kilométernél, az 5-ös főút felé lehet.

Az Útinform tájékoztatása szerint torlódásra kell készülni. Az M5-ös autópályán nem ez az egyetlen szakasz, amelyen fennakadásokra számíthattak az autósok. Az Útinform arról is tájékoztat, hogy

  • a Röszke felé vezető oldalon, Újhartyán és Lajosmizse között fenntartási munka miatt reggel fél 8:00-tól délután fél 3-ig a belső sávot lezárták.
  • Szintén Röszke irányába a lajosmizsei szakaszon, mérési munkákat végeznek, emiatt reggel fél 9-től délig a külső sávot lezárták.
  • Ugyanezen az oldalon, Kecskemét elkerülő szakaszán, a 86-os és a 90-es kilométer között hidat javítanak. A forgalom a belső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé vezető oldalon a forgalmat a külső és a leálló sávra terelték.
  • Röszke határ felé, Szeged és Röszke között a műszaki átjáróban dolgoznak, reggel fél 8-tól délután 3-ig a belső sávot zárják le.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport