2024. június 14. 21:00
Németország 0
Skócia 0
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megnevezték a dunakeszi családirtót, sírva beszélt a volt feleségéről

D  MI20210912005
2021.09.13. 19:58

Folyamatosan a volt feleségéről beszélt B. Zoltán Péter, az az 54 éves férfi, aki vasárnap este Dunakeszin lelőtte a 40 éves nőt, az ő 63 éves édesanyját és a volt feleségével közös hétéves gyermeküket is – mesélte a gyilkos egyik ismerőse, akit az InfoRádió szólaltatott meg. A férfi nemrég együtt szórakozott B. Zoltán Péterrel, aki szerinte nem bírta elengedni a volt feleségét, „szerelmes volt a nőbe”, el-elsírta magát, amikor róla esett szó. A „szerelem” minden valószínűség szerint féltékenységet jelent, a nő ugyanis a válásuk óta már új párt talált magának.

Vasárnap este egy láthatási vita fajult hármas gyilkossággá és öngyilkossággá, amikor B. Zoltán Péter késve vitte vissza a kisfiát. Emiatt a volt felesége veszekedni kezdett, rendőrségi eljárással fenyegette meg az 54 éves férfit, aki elővette a nála lévő vadászfegyvert, és lőni kezdett.

Harmadik áldozata volt a hétéves gyermek, aki az

apu, te lelőtted anyuékat?

kérdéssel rohant ki a házból. Azután, hogy lelőtte saját hétéves gyermekét, B. Zoltán Péter magával is végzett. Egy dédnagyanya, aki láthatásra ment, a helyszínen sokkot kapott, amikor megtudta, mi történt. 

Az InfoRádiónak nyilatkozó ismerős szerint az B. Zoltán Péter és a volt felesége közötti konfliktusnak anyagi háttere is lehetett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport