Nő a dugó az M3-ason, korlátozásra figyelmeztetnek az északi utakon

2021.09.13. 07:08

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a komáromi szakaszon, a 84-es és a 90-es kilométer között burkolatfelújítást végeznek. Mindkét irányban lassabban halad a forgalom – közölte az Útinform.

Az M3-as autópályán a főváros irányában, a gödöllői szakaszon, a 31-es és a 28-as kilométer között fix munkavégzés miatt a belső sávot lezárták, a forgalom a külső és a leállósávon halad. Torlódnak a járművek, a menetidő 25-30 perccel lehet több.

Előzetes információkat is közöltek: Ferenc pápa szlovákiai látogatása miatt hétfőn Borsod-Abaúj-Zemplén megyében korlátozzák a három és fél tonna össztömeg feletti tehergépjárművek forgalmát 8 órától 18 óráig a 3-as főúton a 191-es kilométernél lévő arnóti körforgalom és a 246-os kilométernél lévő Tornyosnémeti határátkelő között. Kerülni a Bánréve határállomás vagy a Sátoraljaújhely határátkelő felé lehet.

Győr-Moson-Sopron megyében szintén korlátozás lesz az M15-ös autópályán, Rajka határállomásnál Ferenc pápa látogatása miatt, reggel 8 óráig, illetve 19 órától 20 óráig. Kerülni a komáromi Monostori híd felé lehet.

Kedden délután fél egytől fél kettőig lesz korlátozás a tehergépjárművek számára.

A fővárosban:

  • Lomtalanítás miatt időszakos korlátozás a XI. kerületben a Borszéki utca, a Somogyi út, a Bartók Béla út, a Tétényi út és az Andor utca által határolt területen.
  • A XXII. kerületben a Bartók Béla úton, a Görgey utca és a Bem tábornok utca között félpályás lezárás vízbekötés miatt.
  • Szakaszosan és időszakosan lezárják a buszsávot az Üllői út, a Kiskörút és a Váci út útvonalon burkolatjavítás miatt.
  • A VII. kerületi Rottenbiller utcában, a Damjanich utcánál sávlezárás várható vízvezeték építése miatt.
  • A XX. kerületi Határ úton, a Mártírok útjánál útszűkületre lehet számítani a vízvezeték felújítása miatt.
  • Az Üllői úton befelé lezárják a Ferihegyi repülőtérre vezető útra jobbra kanyarodó felhajtóágat aszfaltozás miatt. A Vak Bottyán utcában a felüljáró alatt útszűkület nehezíti a közlekedést.
  • A XXI. kerületi Katona József utcában, az Aradi utcánál útszűkület gázvezeték-javítás miatt.
  • Útszűkület a Sasadi úton a Cseresznye utcánál és a Talaj utcánál forgalomcsillapító küszöbök építése miatt.
  • Szakaszos útszűkület a Dózsa György úton, a Thököly út irányában, a Dembinszky utca előtt csatorna javítása miatt.