16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Videó: Büntetőfékezés, leszorítás, leállósávban előzés, mindent bemutatott a két ámokfutó

2021.09.14. 12:37

Dominic Torreto karaktere a Halálos Iramban filmekből is megirigyelné azokat a manővereket, amelyeket az a két felelőtlen autóvezető követett el, akik egy kisebb csatát vívtak egymással az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon 2021. szeptember 12-én 17 óra körül.  A történtekről készül videó felvételt a bpiautosok.hu tette közé. 

A félelmetes eseményt az indította el, hogy az Ócsai lehajtónál a Ford sofőrje vélhetően nem a megfelelő körültekintéssel előzésbe kezdett, ezzel a belső sávban haladó autóst a videó tanulsága szerint fékezésre nem kényszerítette. 

Lényegében ez volt az a bizonyos olaj a tűzre, mert innentől szürreális események veszik kezdetüket, a szabálytalanságok sorát pedig hosszasan lehetne sorolni, melyek nem mellesleg akár tömegbalesetet is eredményezhettek volna.

A Ford mögött haladó autó sofőrje valószínűleg kifejezte közlekedő társának, hogy nem ért egyet az általa végzett manőverrel,

ezért a Ford sofőrje előbb lassít, majd nem hagyja magát szabálytalanul, jobbról megelőzni. A hátul haladó autós végül egy amolyan Mad Maxet idéző előzéssel egy autószállító trélert a leállósávban megelőzve kerül az „ellensége” elé, aki nem hagyhatja és előbb majdnem a szalagkorlátnak lökni, végül pedig újra megelőzi a vetélytársát.   • Tippek
  • Hírek