18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Agyonverte barátját, 21 és fél évet kapott

2021.09.15. 19:26

A Balassagyarmati Törvényszék 21 és fél év szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a 42 éves budapesti férfit, aki Balassagyarmaton brutális módon agyonverte barátját  közölte az ügyészség.

A budapesti férfi 2018. október 2-án látogatóba érkezett Balassagyarmatra, régi baráthoz. Italoztak, majd éjfél körül az ittas látogató az egyik söröző előtti nyílt utcán vendéglátóját többször is megütötte. Pénzt kért, de nem kapott, ezért hosszú időn keresztül brutálisan bántalmazta barátját, és ezt a mobiltelefonja kamerájával rögzítette.

A vádlott az éjszaka hátralévő részét a sértettel töltötte. Reggel észlelte, hogy barátja semmire nem reagál, ekkor álnéven bemutatkozva mentőt hívott hozzá, akik már csak az áldozat éjszaka bekövetkezett halálát tudták megállapítani.

A Nógrád Megyei Főügyészség aljas indokból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen, és életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását kérte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport