Zalatnay Sarolta: Nem kaptam semmiféle előnyt, mert aláírtam a petíciót

2021.09.15. 21:59

Zalatnay Sarolta pályafutása alatt mindig is pályán tartotta magát a politikától. Most azonban úgy tűnik, hogy megváltozott a véleménye  írja a Blikk.

Az énekesnő szombaton jelent meg egy érdi Fidesz-rendezvényen, és aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót, majd közös fotót is készített a kormánypárti politikusokkal, Dömötör Csabával és Aradszky András országgyűlési képviselőkkel. A bulvárlap elérte az énekesnőt, aki kifejtette a véleményét az esetről.

Mindig is hirdettem, hogy nem foglalkozom politikával. Ebben az esetben sem álltam politikai akció mögé, a tetszésemet és a nem tetszésemet fejeztem ki. Itt most az utóbbit, mert elegem van a gyűlölködésből. A véleményemet továbbra is elmondom, akinek ez nem tetszik, az mehet Isten hírével. Szerencsére sokkal több a szeretet, mint a negatívum az irányomba a rajongóim részéről

– mondta az énekesnő, majd kitért a tízmillió forintos állami támogatásra is, amit Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől kapott életmű-koncertkörútra.

Az viszont nagyon elszomorít, ahogy egyesek erre a hírre reagáltak. Nem kaptam semmiféle előnyt azért, mert aláírtam a petíciót. Szép is lenne, ha 10 milliót érne az aláírásom! A pénzt nem a zsebembe adják, a turné minden egyes elemével el kell számolni.