Vendel
6 °C
19 °C

Perpatvar a parlamentben, lövöldözés az egyetemen

IMG 7653
2021.09.20. 20:06
Orbán Viktor szerint Jakab Péter a világ egyetlen olyan bohóca, akinek testőre is van, utóbbi viszont sületlenségnek tartja a miniszterelnök beszédét. Cifra szópárbajokra került sor az Országgyűlés őszi ülésszakának nyitányán, valódi lövöldözés történt viszont Oroszországban egy egyetemen, legkevesebb hat halálos áldozattal. Az Index hétfői hírösszefoglalója.

Megkezdődött a parlament őszi ülésszaka. Orbán Viktor napirend előtti beszéde után a Tisztelt Házban parázs vita robbant ki, amelyet az Index percről percre követett és közvetített.

Lövöldözés volt Oroszországban a permi egyetemen, több halálos áldozattal. Az Index az ügynek utánajárva azt is megírta, hogy az egyetemi lövöldözők kivétel nélkül mentális problémával küzdenek.

Kitessékelték Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet egy debreceni étteremből, amit az érintettek zokon vettek. Pedig a söröző semmi szokatlant nem tett, csak vendéglátóhelyként működött, ahogy addig is – tették közzé a rossz hírbe hozott Belga étterem tulajdonosai.

Megírtuk, hogy a férfi még férfi, a nő pedig nő Enyedi Ildikó filmjében. A rendezővel készült interjút itt olvashatják.

Az Index Városvezető című interjúsorozatában ezúttal Papp László, Debrecen polgármestere nyilatkozott, aki azt mondta, nem állítja, hogy a munkájában nem számítanak a politikai kapcsolatok.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport