Elütöttek egy gyalogost Pécsen, kerülni csak a városon át lehet

2021.09.20. 06:02

Egy személyautó ütött el gyalogost az 578-as főúton Pécs belterületén, az 1-es kilométernél. A főutat lezárták, ezért kerülni csak a városon át lehet – írja az Útinform

Az M5-ös autópályán Lajosmizsénél, a Röszke felé vezető oldalon burkolatjavítási munkálatok miatt a 67-es kilométernél lévő le- és felhajtó ágat, valamint vele együtt a pihenőhelyet és a benzinkutat is lezárták.

Az autósok a 74-es kilométernél lévő Kecskemét centrum (északi) csomópontban tudnak visszafordulni Budapest felé, ahonnan már Lajosmizse felé is le lehet hajtani. 

Szeptember 20. és október 1. között megújul a 10-es főút pilisvörösvári szakasza a Kodály Zoltán utca és az Attila utca között. Az arra közlekedőknek félpályás útlezárásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk a munkálatok ideje alatt. 

Dunaharasztiban az 510-es főúton, a 20-as kilométernél egy személyautó hajtott az árokba, a forgalom irányonként váltakozva halad. 

A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között felújítják a burkolatot, így a főváros felé autózók már most araszolnak a félpályás korlátozás miatt.