Balesetekkel indult a nap, javítják az utat Pilisvörösváron

2021.09.21. 06:50

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Tatabánya térségében két személyautó ütközött össze. Az 51-es kilométernél lezárták a belső sávot.

Az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon, Paks térségében egy kisteherautó szalagkorlátnak ütközött. A 112-es kilométernél csak a leállósávon halad a forgalom – közölte az Útinform.

Az M4-es autóúton, az M0-s autóút felé vezető oldalon, Cegléd térségében egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A 73-as kilométernél a belső sávot lezárták.

Várhatóan ma a déli óráktól megnyitják az M44-es autóúton Tiszakürtnél az új, 36-os jelzésű csomópontot. Így ismét használható lesz a Tiszakürt és Kunszentmárton közötti szakasz, amelyet a korábbi végcsomópont bontása miatt zártak le a nyár folyamán. Az autóutat most az új szakasz első csomópontjáig nyitják meg, és közel 3 kilométer új autóúti szakaszt jelent.

Az M5-ös autópályán, Lajosmizsénél burkolatjavítási munkák miatt a Röszke felé vezető oldalon, a 67-es kilométernél lévő le- és felhajtó ágat, illetve vele együtt a pihenőhelyet és a benzinkutat is lezárták. A javasolt terelőutat a következő csomópont felé jelölték ki, így az autósok és a tehergépjárművek a 74-es kilométernél lévő Kecskemét centrum (észak) csomópontban tudnak visszafordulni Budapest felé, ahonnan már le lehet hajtani Lajosmizse felé.

Burkolatjavítási munkák kezdődtek tegnap a 10-es főúton, Pilisvörösvár átkelési szakaszán. A Budai úton a Kodály Zoltán utca és az Attila utca között félpályás korlátozás van érvényben, valamint várakozási tilalmat is bevezettek. A teherforgalom a munkavégzés ideje alatt is a 10-es főutat használhatja. Viszont az átmenő személyautó forgalom a Pilisszentiván–Solymár útvonalon kerülhet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport