16:00, December 06.
Marokkó 0
Spanyolország 0
Education City Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 06.
Portugália 0
Svájc 0

Deutsch Tamás: Karácsony Gergely még egy villanykörtét sem tud kicserélni, mit várnak tőle?

2021.09.22. 06:30

Deutsch Tamás reagált Karácsony Gergely plakátkampányára . A Fidesz EP-képviselője szerint a budapesti főpolgármester azzal kampányol a plakátokon, hogy „egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban”,– utalva ezzel a fővárosban zajló beruházásokra. 

Deutsch azt írta, hogy ha a lakásfelújítás a fővárosi beruházások analógiája, akkor Karácsony nem feltétlen a legszerencsésebb ember erre a feladata, ugyanis ő maga is elismerte, hogy „ő bizony még egy villanykörtét sem tud kicserélni”, ráadásul egy fotó tanúsága szerint a konyhai lámpával is meggyűlt a baja odahaza.

Na most ha valaki nemhogy egy lakásfelújítást nem tud megszervezni, hanem a saját bevallása szerint még egy kiégett villanykörte kicserélése is meghaladja a képességeit, akkor hogy a búbánatban jut eszébe, hogy Mekk Elekként a »közös otthonunk felújítását« képes lenne megcsinálni?

– tette fel a kérdést a fideszes politikus. 

Deutsch Tamás azzal zárta bejegyzését, hogy szerinte a főpolgármester kontársága vezetett a budapesti közlekedés összeomlásához, aminek Karácsony Gergely vezetésével csakis egy efféle „gigakáosz”  lehetett a vége.   • Hírek
  • Hírek