Változik a ráckevei HÉV menetrendje a hétvégén

2021.09.23. 21:50

Karbantartás miatt változik a ráckevei (H6-os) HÉV menetrendje péntektől vasárnapig – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A társaság közleményében olvasható, hogy a HÉV pénteken csak a Közvágóhíd és Dunaharaszti külső, valamint Szigetszentmiklós és Ráckeve között, szombaton és vasárnap pedig csak a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, valamint Szigetszentmiklós és Ráckeve között közlekedik.

Pénteken Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között a H6-os jelzésű pótlóbusszal lehet utazni, a reggeli csúcsidőszakban a József Attila-telep és Csepel HÉV-állomás között is pótlóbusz jár H67-es jelzéssel. Szombaton és vasárnap a H6-os pótlóbuszok Soroksár, Hősök tere és Szigetszentmiklós-Gyártelep között közlekednek.

A BKK mindhárom napon Szigetszentmiklós, József Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó megállóhely térségéből a főváros felé a 38-as, a 238-as buszok, valamint a 673-as, a 674-es és a 676-os Volán-járatokat ajánlja.

Változik a 135-ös ás 966-os buszok közlekedése is: pénteken 22 órától hétfő hajnalig lezárják a Haraszti úton a Tájkép utcai HÉV-átjárót, ezért a 135-ös és a 966-os buszok módosított útvonalon járnak. Pénteken 22 órától hétfőn a hajnali órákig a 135-ös autóbusz mindkét irányba, a 966-os autóbusz pedig a Millenniumtelep felé módosított útvonalon közlekedik a Tájkép utca és Soroksár, Hősök tere között. A járatok nem érintik a Gyáli-patak, Zsellér dűlő és Grassalkovich út megállóhelyeket.  • Tippek
  • Bankszámla