Sok a felújítás az utakon

2021.09.24. 06:46

Az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkákat végeznek mától a 406-os főúton, Abony elkerülő szakaszán. Október 1-jéig a főutat a 3-as kilométernél teljes szélességében lezárták. A forgalmat egy párhuzamosan kiépített terelőútra irányítják, ahol a váltakozó irányú közlekedést jelzőlámpa szabályozza. Mindkét irányból torlódásra és megnövekedett menetidőre lehet számítani. Aki teheti, a 32-es és a 40-es főúton Abonyon keresztül kerüljön – közölte az Útinform.

Burkolatjavítási munkák kezdődtek a 10-es főúton, Pilisvörösvár átkelési szakaszán. A Budai úton a Kodály Zoltán utca és az Attila utca között félpályás korlátozás van érvényben, valamint várakozási tilalmat is bevezettek. A teherforgalom a munkavégzés ideje alatt is a 10-es főutat használhatja. Viszont az átmenő személyautó-forgalom a Pilisszentiván–Solymár útvonalon kerülhet. Mindkét irányban lassabb haladásra, torlódásra lehet készülni.

A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között felújítják a burkolatot. A félpályás korlátozás miatt mindkét irányban lassabb haladásra, szakaszos torlódásra lehet számítani.

A 44-es főúton, a Lakitelek és Tiszaug közötti szakaszon lévő vasúti átjárót felújítás miatt lezárták. A forgalmat az átjáró melletti terelőúton vezetik el.