Felvonultak a sztárok, hatalmas tűzijáték-parádé is volt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

2021.09.25. 11:31

Pazar látványú tűzijáték is volt tegnap este az Alcsúti Arborétumban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén. A Blikk képei alapján a pár perces műsorban néhol feltűnt a magyar trikolór is. Alighanem ez lehetett a fénypontja a lagzinak, amelyen Radics Gigi és Göncz Gábor zenekara, a Smile gondoskodott a jó hangulatról. 

A szertartás és a lagzi egyéb részleteiről nem sokat lehet tudni, ugyanis már napokkal korábban elkezdték körbekordonozni a helyszínt, amit az Eurovéd Security emberei őriznek, a 444 információi szerint a vendégek egy részét a Puskás Akadémia három éve épült konferencia-központjában helyezték el, ahonnan sofőrszolgálattal jutottak el a szomszéd faluba. Így elkerülhették a találkozást a Lovasberény felé vezető úton felsorakozott tévéstábokkal és fotósokkal, akik legfeljebb az előttük elsuhanó járműveket tudták felvenni.

Kapcsolódó

Magyar Hang munkatársának viszont így is sikerült elcsípnie néhány vendéget: szemtanúja volt Rákay Philip és Dzsudzsák Balázs, valamint a környék fideszes országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán érkezésének. Rákay a hírt később cáfolta.

Blikk helyszíni tudósítója szerint délután 3 órakor kezdődhetett a ceremónia, addigra ugyanis véget ért a konvojszerűen érkező furgonok sora, és bentről olyan hangokat hallottak, mintha valaki mikrofonba beszélne. A portál úgy tudja, egy kisbusznyi gyerek is érkezett a partira – elképzelhető, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor közös gyermekének barátait szállította a jármű, ezt azonban a lap szerint egyáltalán nem lehet biztosra venni.   • Hírek
  • Hírek