Kétmilliárd forinttal dobálózott Kunhalmi Ágnes, a baloldali polgármester tette helyre

2021.09.25. 13:11

Nem igaz, amit Kunhalmi Ágnes állít, az MSZP társelnöke nem szerzett kétmilliárd forintot egészségügyi beruházásokra Budapest XVIII. kerületében – derül ki a városrész polgármesterének, Szaniszló Sándornak a Facebook-posztjából

Kunhalmi Ágnes egy péntek esti televíziós nyilatkozatban ejtett el egy megjegyzést erről, hozzáfűzve, hogy a XVIII. kerület meg is kapta a pénzt. Szaniszló Sándor közlése szerint ebből annyi igaz, hogy Pestszentlőrinc-Pestszentimre pályázik az Egészséges Budapest Program keretében a Zsebők Zoltán szakrendelő korszerűsítésére 1,7 milliárd forintért, de a pénz még nincs meg, a kisebbik részét valamikor év végén, a nagyobbik hányadát jövőre kapja meg az önkormányzat. Jelenleg még csak a szakrendelő tervezésén dolgoznak.

Szaniszló Sándor 2020. február 20-ig Kunhalmi Ágnes párttársa volt az MSZP-ben. Aznap Kiss László III. kerületi polgármesterrel együtt átlépett a Demokratikus Koalícióba, a közös indoklás szerint azért, mert a polgármesteri programjuk végrehajtásához a DK politikai közösségétől kaptak megfelelő garanciákat és politikai támogatást.