Hadházy Ákos sejti, hová ment nászútra Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

2021.09.26. 11:06

Pénteken tartották Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét. Az előzetes találgatások még arról szóltak, hogy Tihanyban kelnek egybe, aztán kiderült, hogy Alcsúton mondták ki a boldogító igent. Az arborétumot technikai okok, illetve forgatás miatt szeptember 13. és 26. között lezárták, a kordonokkal körbevett területre elsötétített autókon érkeztek a vendégek. Az érkezők között a beszámolók szerint felismerték Rákay Philipet és Dzsudzsák Balázst is.

Már előzetesen találgatások tárgya volt, hogy milyen előadók lépnek fel a rendezvényen. Hónapokkal korábban felmerült Jennifer Lopez neve, ezt a híresztelést viszont cáfolták. Az értesülések szerint Radics Gigi, valamint Gönczi Gábor és a Smile zenekar lehettek a fellépők. Aztán híre ment, hogy Budapesten látták Rod Stewartot és Luis Fonsit, a Despacito énekesét.

Utóbb Rod Stewart felesége, Penny Lancester olyan fotókat tett közzé magukról az Instagramon, amelyeken egy fekete autó mellett és egy olyan kerítés mellett állnak, amely hasonlít az alcsúti esküvő helyszínét elkerítő kordonokra. Bár az énekes magyarországi látogatásának célja nem ismert, a jelek szerint egy nem nyilvános koncerten léphetett fel hazánkban. A Blikk helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy Mészáros Lőrincék esküvőjén kívülről is lehetett hallani, hogy megszólal Rod Stewart zenéje, és hogy valaki felkiált:

Atyaúristen, atyaúristen, ez Rod Stewart!

Az énekes privát fellépése egyáltalán nem elképzelhetetlen, hiszen vannak olyan külföldi oldalak, ahol világsztárokat lehet rendelni céges és magánrendezvényekre. A leköthető előadók között megtalálható Rod Stewart is, akinek minikoncertje egymillió dollárnál kezdődik, azaz több mint 300 millió forintba kerül.

A beszámolók szerint hatalmas bulival zárult a lakodalom, amit látványos tűzijáték koronázott meg. Az esemény alkalmából külön logó is készült, a pár monogramját feltüntető grafika azon a karszalagon látható, amely belépést biztosított a rendezvényre.

Arról nem szivárgott ki információ, hogy a pár hová utazik nászútra, de Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a FlightRadarra hivatkozva közzétette: szombaton, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője után egy nappal Dubajba repült az OE-LEM lajstromjelű luxusgép, amelyet a pár már korábban is használt.

Aki izgult, hogy vajon méltó helyre utazik-e nászútra a gázos Álompár, az megnyugodhat, valószínűleg a luxusparadicsomot választották, visszatérve oda, ahol a karantén ideje alatt már eltöltöttek romantikus napokat

– fogalmazott bejegyzésében a képviselő.

A menyegző helyszínét, az Alcsúti Arborétumot mutatta be a Blikk. A kedvelt esküvői helyszínnek számító és ősszel különösen szép létesítményről videó is készült.   • Hírek
  • Bankszámla