Ilyen volt a brutális budapesti ütközés a baleset okozójának szemszögéből

2021.09.27. 10:54 Módosítva: 2021.09.27. 10:56

Nagy felháborodást váltott ki egy budapesti baleset, mely egy elnézett stoptábla miatt alakult ki, az ütközés okozója kapott hideget-meleget az internet népétől. A férfi megkereste a bpiautosok.hu portált, és bemutatta a saját felvételeit, illetve felidézte az esetet is. 

Az Index beszámolt róla, hogy két autó ütközött össze szeptember 21-én délután 5 óra 21 perckor a XIII. kerületben, a Frangepán utca és a Teve utca találkozásánál, a kék színű KIA-nak gyakorlatilag eltűnt az eleje a baleset után. 

Az autóst az a vád érte, hogy száguldozott, legalábbis erre lehetett következtetni a csattanás mértékéből, ám a sofőr videóján világosan látszik, hogy nem lépte túl a megengedett sebességet a férfi, és az ütközéskor is 44 kilométer per órás sebességgel haladt.

elmondta, hogy a feleségével, illetve a lányával utazott, valamint elismerte, hogy ő hibázott, és teljes mértékben vállalja a felelősséget.

 A felvételt azért akarta megosztani, hogy megmutassa a teljes történetet. 

A férfi beszámolt róla, hogy az előzetes találgatással ellentétben nem vesztette el az eszméletét a balesetben, és elárulta, hogy mi is történt abban a nevezetes 18 másodpercben, amikor az autó magatehetetlenül gurult. A baleset okozója azt állítja, hogy hiába nyomta, de a fék nem működött, és végül az elektromos kézifék állította meg a járművet. 

A KIA vezetője elmesélte, hogy a vétlen autós, a Skoda vezetője nagyon emberien reagált az ütközés után. 

Ne velem foglalkozzatok, semmi bajom, az autó sem érdekes, majd a cég elintézi. Mi van a gyermekkel? Kell mentő…?

– mondta a balesetet szenvedett Skoda sofőrje a helyszínen. 

A felvétel beküldője kiemelte, hogy nagyon sokan a segítségükre siettek a helyszínen lévők közül, valaki még azt is felajánlotta, hogy míg az apuka a hivatalos szervekkel az ilyenkor szokásos papírmunkát intézi, a felesége és a gyermeke pihenjen meg a közelben lévő lakásán, és étellel, itallal kínálta őket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport