Hadházy Tóth Csabáról az Indexnek: a pártok üzenetét megpecsételte a visszalépés

2021.09.27. 15:47 Módosítva: 2021.09.27. 15:57

Miután Tóth Csaba hétfő délután bejelentette, hogy visszalép az előválasztási küzdelemből, Hadházy Ákos lett az ellenzéki összefogás közös jelöltje a XIV. kerületben.

A Momentum állva maradt egyedüli jelöltje az Index kérdésére úgy kommentálta a visszalépést, hogy amikor elindult a választáson, azt szerette volna üzenni, hogy kormányváltás esetén lesz következménye az előző kormány bűneinek, de a saját oldalon sem engedik a visszaéléseket. Azzal, hogy a pártok – ha vonakodva is – de megvonták a támogatásukat Tóth Csabától, megküldték ezt az üzenetet, amit a visszalépés megpecsételt.

Hadházy ugyanakkor arra kéri a zuglóiakat, hogy erősítsék meg az üzenetet és Tóth Csaba visszalépése ellenére arra kér mindenkit, hogy menjen el szavazni, a beérkezett voksokat pedig össze fogják számolni.

"Elég volt a következmények nélküli országból, elég volt hazánk szervezett és módszeres, legfelső szintről szervezett kirablásából!" - kommentálta a politikus közösségi oldalán (is) a visszalépés üzenetét.  • Hírek
  • Megtakarítás