18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A magyar rendőrök is körözték az anyát, aki a Lidlben futószalagra tette a meggyilkolt gyermekét

2021.10.02. 13:40

Kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt a főváros XIII. kerületének rendőrkapitánysága is körözte azt az anyát, aki nemrég meggyilkolta a saját kétéves kisfiát – olvasható a rendőrség honlapján.

Egy férfi még szeptember 29-én jelentette be a rendőrségen, hogy korábbi élettársa nem adta át neki közös gyermeküket a kilenc nappal korábban meghozott bírói ítélet ellenére sem, 

hanem olaszországba utazott vele. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága az ügyben nyomozást indított kiskorú elhelyezésének megváltoztatása bűncselekmény miatt, és még aznap elrendelték a 44 éves, magyar állampolgárságú nő körözését, és a gyámhatósággal is felvették a kapcsolatot. 

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, egy Sienában élő magyar anya meggyilkolta gyermekét, a holttestéről pedig videót küldött a Budapesten élő édesapának. Az Olaszországban tartózkodó magyar asszony kétéves kisfiát előzőleg az apának ítélte a bíróság. Az ügyben az olasz rendőrség emberelölés miatt folytat eljárást.

La Repubblica szerint a láthatóan zavarodott nőt akkor fogták el, amikor pénteken Città della Pievében bement a Lidl helyi szupermarketjébe, és segítséget kérve a futószalagra tette a kétéves kisfiú holttestét. Az intézkedést Manuela Comodi ügyészhelyettes fogadta el, miután a nőt meghallgatta. 

Olasz sajtóértesülések szerint a 44 éves nő tagadta, hogy bármi köze lenne a kisfiú meggyilkolásához, azonban a táskájában egy kést találtak. Hogy valóban volt-e gyilkos fegyver, azt most a perugiai ügyészség által koordinált nyomozóknak kell megállapítaniuk. 

A nyomozók úgy látják, hogy a gyermek anyjának feltétlen felelősségére utal az „összegyűjtött bizonyítékok mennyisége”. A cikkből kiderül, hogy a gyermeket szúrt sebekkel találták kiérkezésükkor a mentők, a gyilkossággal vádolt nőt ma éjjel 3 óra körül szállították capannei börtönbe. 

Az erről szóló végzést már a helyettes ügyész is aláírta. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport