Nagy Feró motoros sisakban ment a Pride-ra

D  VG20210819004
2021.10.03. 08:32

A rendszer híveként úgy látja: Orbán Viktor minden mozdulatában jót cselekszik, és mindenkinek az érdekeit képviseli – nyilatkozta Nagy Feró Veiszer Alindának. Az interjú a riporter patreon-oldalán érhető el. 

A Beatrice Kossuth-díjas frontembere többek között a Kádár-korszakban tapasztalható verésekről, Jancsó Miklósról, a migránsokról, valamint a sokat vitatott, melegellenesnek tartott gyermekvédelmi törvényről és az LMBTQ-emberekről is beszélt a riporternek.

Utóbbival kapcsolatban megjegyezte: nem hiszi, hogy olyan sokan lennének az LMBTQ-személyek, mivel

abban a nyolcezres lélekszámú faluban sincs egy sem, ahol ő él. 

Nagy Feró elmondta, hogy nem tartja hibának, ha valaki meleg, ugyanakkor hozzátette: 

amikor valaki odamegy, és azt mondja, hogy becsülj meg, mert én meleg vagyok, azt mondom, hogy észre sem vettem, hogy te meleg vagy.

Az énekes elmondta, hogy a leginkább a gyerekeket érő vélt vagy valós fenyegetettségtől tart. 

Az zavar, hogy bemennek az óvodába. És az én gyönyörűséges három és fél éves lányunokámnak, aki minden ízében csaj, nem kéne bemenni az óvodába, és tanítani neki, hogy te nem biztos, hogy kislány vagy

– fogalmazott az énekes, azonban hamar kiderült, hogy az unokája óvodájában nem történt ilyen, és nincs tudomása arról, hogy akármelyik magyarországi intézményben lett volna hasonló, ettől függetlenül azonban ezt továbbra is valós veszélynek tartja. 

Az interjúban – amit a 24.hu Veiszer Alinda felülete alapján szemlézett – Nagy Feró elárulta, hogy maga is járt már a Pride-on, ugyanis kíváncsi volt arra, mi történik az eseményen. Azt azonban leszögezte: a felvonuláson motoros sisakban volt jelen azért, hogy ne ismerjék fel.