Hatalmas karambol volt az M7-esen, mindkét irányban forgalomkorlátozásra kell számítani

D  MI20211004002 (1)
2021.10.04. 06:58

Martonvásár közelében hétfő hajnalban felborult egy tehergépjármű. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt mind a főváros, mind a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra számíthatnak a gépjárművezetők – tájékoztat róla a rendőrségi portál.

A police.hu bejegyzése alapján közúti közlekedési baleset történt 2021. október 4-én 0 óra 47 perckor 

az M7-es autópálya 32-es kilométerszelvényében, Martonvásár térségében, ahol egy tehergépjármű a forgalmi sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött, és felborult.

A felborult járműnek ezt követően több személygépkocsi is nekiütközött. A rendőrök a sztráda forgalmát a 7-es számú főútra terelik, a járművezetők a kápolnásnyéki felhajtónál térhetnek vissza az autópályára a Balaton irányába.

A baleset miatt az Budapest felé vezető oldalon jelenleg egy sáv járható, ezért kérik a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszon, ahol jelentősen megnövekedett menetidővel is számolni kell.

(Borítókép: Oldalára borult, összeroncsolódott kamion az M7-es autópályán, Martonvásárnál 2021. október 4-én. Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)