Babakocsis Békemenet lesz október 23-án

2021.10.05. 09:57

Nem hagyjuk a magyar szuverenitást − jelentette ki Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója az október 23-ra tervezett kilencedik Békemenetről szóló budapesti sajtótájékoztatón, hétfő este. A távirati iroda szerint a kuratóriumi elnök az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján megtartandó Békemenettel kapcsolatban üzenetet fogalmazott meg Brüsszelnek és a „hazánkban lébecoló ellenzéknek”.

Brüsszelnek címezve arra figyelmeztetett: a magyar jogállamiság a magyar demokrácián nyugszik, és visszautasítják a népfelség elvén ejtett sebeket. Hozzátette: demokrácia csak ott van, ahol az emberek elmondhatják a véleményüket saját sorskérdéseikről, úgy élhetik az életüket, ahogy szeretnék.

Csizmadia László azt is elmondta, hogy

a jelenlegi ellenzék semmire sem volt jó 2002−2010 között, 2006-ban pedig egy délután alatt államterrorral véres köztársaságot hozott létre a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Astoriánál.

A következő Békemenet október 23-án babakocsival, karon ülő gyerekekkel vonul végig azon az útvonalon, ahol „ők ezt a balhét elkövették” − mondta Csizmadia László.

Nem szabad engedni, hogy az elképesztően zajos és agresszív ellenzéki propagandakampány bárkit is elbizonytalanítson. A Békemenet erőt adhat ehhez is

− erről már Bencsik András újságíró, a Demokrata főszerkesztője beszélt. Szerinte

egy veszedelmes politikai bűnöző készül visszatérni a hatalomba, úgy hívják, Gyurcsány Ferenc.