Ma ketten is visszaléptek a visszalépéstől

IMG 7653
2021.10.06. 22:41
Az ellenzéki előválasztás szavazók nélkül talán még fordulatosabb is.

Tegnap este Márki-Zay Péter egy tévéműsorban azt mondta, hogy hajlandó visszalépni Karácsony Gergely javára az ellenzéki előválasztáson, bár ilyen megállapodás kettejük közt még nem született. Aztán a Medián közvélemény-kutató egy friss felmérést közölt, amely már csupán a harmadik helyen mérte a főpolgármestert.

Ennek láttán a hódmezővásárhelyi polgármester immár úgy fogalmazott, hogy a számok alapján nem is neki kellene visszalépnie. Csak olaj volt a tűzre, hogy kora délután a Závecz Research mérései is azt mutatták, hogy Márki-Zay Péter beelőzte Karácsony Gergelyt. 

Minderre válaszul Karácsony Gergely is megszólalt, hogy egyértelműen rögzítse (nem először), hogy neki esze ágában sincsen visszalépni Márki-Zay Péter javára.  A két fél estefelé aztán személyesen is találkozott, de elmozdulás nem történt. Végül abban maradtak, hogy külön-külön vágnak neki az ellenzéki előválasztás második fordulójának. Ha az elmúlt 24 óra kronológiáját vesszük, e közös elhatározásuk egy újabb közvélemény-kutatási eredmény publikálásáig minimum érvényben marad. 

Femina

Évente 12 ezer ember korai haláláért felelős, mégsem foglalkozunk vele. Vajon miért? 

Port.hu

80 éve halt meg a magyar színjátszás szomorú bohóca

Dívány

Kiderült, hogy mikor debütál a Szex és New York új évada