16:00, December 10.
Marokkó 0
Portugália 0
al-Tumama Stadion Negyeddöntő
20:00, December 10.
Anglia 0
Franciaország 0

Véglegesítette a szavazóhelyeket és a nyitvatartást az előválasztási bizottság

2021.10.09. 10:31

Kiderült, hol és mikor lehet leadni a szavazatokat az előválasztás második fordulójában, az Országos Előválasztási Bizottság ugyanis véglegesítette a szavazóhelyeket és a nyitvatartást.

A második forduló október 10-én, vagyis vasárnap kezdődik, és egy hétig, október 16-ig lehet voksolni interneten vagy személyesen. Személyesen közterületen felállított sátrakban, irodákban és zárt helyiségekben lehet szavazni a miniszterelnök-jelöltekre.

A szavazóhelyek többnyire reggel 8 és este 6 óra között lesznek nyitva, ám mivel rövidebb lesz a második forduló, mint az első, több helyiséget is megnyithatnak országszerte a szavazók előtt, akik fényképes igazolvánnyal és érvényes lakcímigazolvánnyal adhatják le a voksukat. Aki az online verziót részesíti előnyben, annak az elovalasztas.hu oldalon lesz lehetősége szavazni reggel 9 és este 9 óra között.

Az előválasztás második fordulójában Dobrev Klárára, a Demokratikus Koalíció és Márki-Zay Péterre, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjére lehet szavazni, hogy melyikük legyen Orbán Viktor ellenfele.  • Hírek
  • Hírek