18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hatalmi harcok állnak a Gozsdu-udvarban történt lövöldözés mögött

2021.10.12. 16:02 Módosítva: 2021.10.12. 16:11

Az Index is beszámolt róla, hogy október 3-án hajnalban légpisztolyos lövöldözéshez riasztották a fővárosi rendőröket a Gozsdu udvarba. Ketten szenvedtek könnyű sérüléseket, a lövöldöző férfit a helyszínen elfogták.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat kiderítette, hogy a háttérben több húzódik egy átlagos nézeteltérésnél. A légpisztolyt egy játékterem alkalmazottja használta azt követően, hogy a szomszédos szórakozóhely biztonsági őrei rá és munkatársaira támadtak.

Fenyegették és bántalmazták a játéktermet vezető nőt és két alkalmazottját, majd törni-zúzni kezdtek a helyiségben. A vizsgálat adatai szerint a támadók azt akarták elérni, hogy újra ők védhessék a játéktermet is. 

A fővárosi nyomozók, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály és a Készenléti Rendőrség támogatásával október 8-áról 9-ére virradóan ütöttek rajta a feltételezett elkövetőkön. Kihallgatásukat követően őrizetbe vették a 44 éves L. Rudolfot, a 47 éves K. Csabát, a 28 éves G. Dánielt és a 20 éves J. Attilát, akiket zsarolással gyanúsítanak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport