Borzasztó kampánydalt írtak Márki-Zaynak és Karácsonynak

2021.10.12. 11:30

Egy youtuber Szavazz Márki-Zayra (akkor is, ha Karácsonyra)! címmel írt nem hivatalos kampánydalt Márki-Zay Péternek az ellenzéki előválasztás második fordulója alkalmából. 

Márki-Zay, Karácsony, együtt van,

változást hoznak az országban,

elszámolás, korrupciómentesség,

győzzön az új kultúra, a tisztesség,

– hívja fel a figyelmet a kormányközeli Mediaworks tulajdonában lévő portál, a SzegedMa a dalra, amelyben a vakcinák is előkerülnek. (Ezzel egyébként nem árt vigyázni, mert a YouTube elég érzékeny a témára.)

Akarod-e a garanciát, hogy itt nem nőhet fel többé egy maffia? Egy diktatúra nálunk, mert megvan a vakcina? 

Ezt követően pedig eljutunk a csúcspontra. „Amikor már azt hittük, nincsen folytatás. Amikor már azt sem hittük, hogy létezik megoldás. Amikor már elveszve sírtunk, hogy így maradunk.”

Akkor érkezett két ember, akikkel győzni fogunk.

A lírai én szerint a Karácsony–Márki-Zay duó megmenti az országot. „A sötét fellegek országunk felett oszlani kezdenek. Ti gonosz tolvajok, gyűlöletprogramok, aljasok voltatok.”

A remény érkezik, a diktátor elveszik, a rendszer szétesik.

A szerző, Antsi a videó leírásában maga is ,,ízléses trashpopnak” nevezte a dalt, és azt írta, hogy a széles körű ellenzéki összefogást kívánják ezzel elősegíteni azért, hogy 2022-ben kormányváltás legyen.

Aki változást szeretne, szavazzon az összefogásra, és Karácsony Gergely sajnálatos, ámde felelős és morálisan maximálisan respektálandó lemondása után szavazzunk az általa is ajánlott Márki-Zayra

– írta. A dal feltöltője egyébként egyelőre viszonylag ismeretlen, csak néhány számmal jelentkezett eddig. Ezt az alkotását még pénteken töltötte fel, azóta 24 ezren tekintették meg. 

Márki-Zaynak van hivatalos kampánydala is 

Korábban Élni hívlak címmel írták meg az előválasztás kampánydalát, valamint utólag az is kiderült, hogy Márki-Zay Péternek hivatalos kampánydala is van Magyarország Mindenkié címmel. Erre a dal egyik szerzője,  Juhász Máté hívta fel a Telex figyelmét. Az a dal már augusztus 17. óta elérhető és 20 ezer megtekintés fölött jár. 

Ezt itt lehet meghallgatni. ki-ki döntse el, melyik mellett teszi le a voksát: