Széll Kálmán téri metróbaleset: nekifutásból ugrott a szerelvény elé az áldozat

2021.10.12. 13:37

Egy szemtanú szerint nekifutásból ugrott a metró elé az a 16 éves lányt, aki életét vesztette hétfőn, a Széll Kálmán téri metróállomáson történt tragédiában.

A szemtanú közölte: a lány a szerelvény érkezése előtt már hallgatózott és készült arra, hogy odaérjen a szerelvény. „Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel”. 

Egyszer csak mikor a metró már ott volt nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás volt. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk

fogalmazott a szemtanú.

Úgy tudni, hogy az ügyben rendőrség nem folytat nyomozást, mivel kizárták annak a gyanúját, hogy bűncselekmény történt volna. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.