Baleset az M2-esen, felújítások az M1-esen, az M3-ason és az M5-ösön

2021.10.13. 06:23

Baleset miatt araszol a forgalom az M2-es autóúton Budapest felé, Vác térségében, az osztott pályás szakasz előtt. A 37-es kilométer közelében már nincs forgalomkorlátozás, de a helyszín mellett lelassul a haladás – közölte az Útinform.

Az M1-es autópályán, Lébénynél aszfaltoznak. Budapest felé a 142-es jelű Lébény csomópontnál a külső sávot a 141-es és a 144-es km között lezárták. A forgalom csak a belső sávon halad. A lébényi kihajtó- és felhajtóág zavartalanul használható.

Az M3-as autópályán Budapest felé, Gödöllő térségében a terelőelemeket javítják. A 28-as és a 22-es kilométer között sávelhúzásos terelést építettek ki. A belső sávot lezárták, a forgalom a külső és a leállósávon halad.

Az emődi szakaszon az oszlári Tisza-hídon a dilatációs szerkezetet javítják. A 169-es és a 167-es kilométer között a külső sávot lezárták. 

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Inárcs és Újhartyán térségében is egy-egy hidat javítanak. Napközben a 40-es és a 42-es kilométernél a munkaterületek mellett a külső sávot lezárják.

Lajosmizse térségében a burkolati hézagokat öntik ki. Röszke felé 8 és 16 óra között egy közel két kilométeres szakaszon a külső sávot szakaszosan lezárják.

Kecskemétnél hidat javítanak. A várost elkerülő szakaszon a 86-os és a 90-es kilométer között a Röszke felé tartókat a leállósávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára irányítják. Budapest felé továbbra is a külső és a leállósáv használható.

A Lajosmizse és Kecskemét közötti szakaszon ma az elválasztósávot kaszálják. A lassan haladó géplánc a belső sávban dolgozik, mellette csak a külső sávban lehet autózni. Délelőtt a Budapest, délután pedig a Szeged felé tartó oldalon dolgoznak.