11:00, November 28.
Kamerun 3
Szerbia 3
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28. ÉLŐ
Koreai Köztársaság 0
Ghána 2
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0

Videó: egy autós zavarta meg az autópályán sétáló fiatalokat

2021.10.13. 16:00

Úgy tűnik terjedőben van az autópályán sétálás, ami nem csak tilos, de életveszélyes is, ezúttal ráadásul egy kisebb csoport, három fiatal férfi gondolta úgy, hogy céljuk a legegyszerűbben az M1-es sztráda egy szakaszán juthatnak el – tájékoztat róla a Magyar Közút az Instagram oldalán.

Egyesek szerin a mai fiatalok nem mozognak már eleget és csak az internet rabjai, ez a felvételen láthatókra nem igaz, hiszen egy séta nagyban hozzájárul a mindennapi egészséghez, persze nem mindegy, hogy hol hódol az ember a testmozgásnak. Az biztos, hogy az autópálya a legkevésbé ideális az ilyen jellegű mozgásformák gyakorlásához.

A felvételből az gyanítható, hogy a „kirándulók” nem először indultak ilyen túrára, mert nem csak magabiztosab haladtak a sztrádán Lébény térségében, ahol zavartalanul, beszélgettek, mobiloztak, és dohányoztak. 

Még egy arra haladó SUV is csak nehezen tudta őket kizökkenteni a nirvánai állapotból, amit csak akkor engedtek útjára, amikor az rájuk dudált.

A különleges sporttevékenység egészen a 142-es kilométerszelvénynél található lehajtóig tartott, ahol távoztak a gyorsforgalmi útról, majd a pálya felett található felüljárón átmentek a pálya másik oldalára.

Útjuk a lébényi pihenőtől egészen a lébényi vasútállomásig tartott 

– írja bejegyzésben a Magyar Közút.  • Hírek
  • Bankszámla