Telítődik az M3-as, Bagtól csak lépésben lehet haladni

2021.10.18. 06:51

Telítettek a sávok az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon. Bagtól már szakaszos lassulásra lehet számítani − közölte az Útinform.

Hasonló a helyzet a Budapestre vezető főutakon is, többek között a 10-es főúton Pilisvörösvártól, a 11-esen Szentendrén, az 51-esen Dunaharasztinál és a Csepel-sziget útjain.

A 21-es főúton, Vizslás térségében, az 50-es kilométernél egy személyautó vaddal ütközött össze. A baleset miatt a forgalmat a környéken rendőrök irányítják.

Határinfó

A rendőrség tájékoztatása szerint a határok Magyarország felől többnyire járhatók. A román–magyar határszakasz Magyarország felőli oldalán nincs 15 percet meghaladó várakozási idő, azonban Románia irányából Ártánd, Battonya, Csengersima, Gyula és Nagykereki átkelőinél hosszabb várakozási időre kell számítani.

A szerb határszakasz átkelőhelyein zavartalan az átkelés, egyedül Röszkénél van háromórás várakozási idő a tehergépjárművek számára.

Egyelőre az ukrán–magyar határon sincs nagy torlódás. Ukrajna felé nincs 15 percet meghaladó várakozási idő, míg Magyarország felé Beregsuránynál és Záhonynál akár egy órát is igénybe vehet a határátkelés.

A horvát határszakasz jól járható, fennakadásokról nem érkezett hír.