Négy jármű ütközött az M1-esen, lezárták az utat

2021.10.19. 15:40 Módosítva: 2021.10.19. 21:39

A jelenlegi információk szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 94-es kilométerszelvénynél –  közölte a rendőrség. A délután háromnegyed háromkor bekövetkezett balesetnek több sérültje is van.

Az érintett szakaszon teljes útlezárás mellett kezdték meg a rendőrök a helyszínelést, a forgalmat pedig a Concó pihenőnél terelik le az autópályáról.

A közleményből kiderül, hogy Nagyszentjánosnál lehet visszatérni a sztrádára.

Varga Mihály Sebestyén, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy egy román kisbusz hátulról rohant bele egy teherautóba, a kisbuszba öt ember beszorult, egy pedig kirepült a járműből.

Az Útinform arra figyelmeztet, hogy a 85-ös jelű komáromi kijáratnál az 1-es főút felé, vagy dél felé a Nagyigmánd, Bana, Bőny útvonalon lehet kerülni.

A rendőrség később arról számolt be, hogy az egyik járműben öten utaztak, és mindannyian életüket vesztették, egy személyt pedig kórházba szállítottak.

Estére befejeződött a helyszínelés, és a forgalom 19 óra 20 perckor újra megindult – közölte a rendőrség. Figyelmeztettek ugyanakkor, hogy torlódásra és lassú haladásra lehet számítani a balesetben érintett szakaszon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport