18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kamion elé hajtott a férfi, akinek a lakásában halottat találtak délelőtt

2021.10.20. 18:59 Módosítva: 2021.10.20. 19:00

Bár nem lehet bizonyosan tudni, van-e összefüggés a ma délelőtt felfedezett Veszprém megyei haláleset és a nemeskeresztúri halálos baleset között, de az eset furcsaságai miatt valószínűsíthető, hogy nem véletlen egybeesésről van szó.

A 84-es főúton reggel egy terepjáró váratlanul áttért a szemközti sávba, ahol és egyenesen nekihajtott az onnan érkező aszfaltszállító kamionnak. Minden valószínűség szerint szándékosan választotta ki a több tonnás teherautót, amely gyakorlatilag kilapította a személykocsit, a benne ülő férfinak esélye sem volt a túlélésre. Az ütközés olyan erejű volt, hogy még a nyergesvontató pótkocsija is felborult.

Szemtanúk beszámolói szerint  a sofőr ruha nélkül vezetett, ami vagy azt jelenti, hogy a 71 éves férfi pszichésen zavart volt, vagy azt, hogy olyasmit követett el, ami miatt annyira gyorsan kellett menekülnie, hogy még  felöltöznie sem volt ideje. Annyi bizonyos, hogy a férfi lakóhelyén leégett egy ház, amelyben egy holttestet találtak a rendőrök. 

(112Press)