Útlezárásokkal és terelésekkel kell számolni a Rally Európa-bajnokság miatt

2021.10.20. 09:47

A rendőrség a portálján számol be róla, hogy a Nyíregyházán a hétvégén megrendezendő Rally Európa-bajnokság 2021 belvárosi gyorsasági futamának ideje alatt számos forgalomkorlátozása kell számítani.

Névtelen 233
Fotó: Police.hu

A police.hu tudatja, hogy 2021. október 21-én 19 óra és 22 óra között a pályabejárás idején, valamint a verseny napján 2021. október 24-én 7 óra és 15 óra között

  • Nyíregyháza belvárosát lezárják,
  • a Bocskai utca az Inczédy sortól, a Hunyadi út a Vay Ádám körúttól, valamint a Szent István utca, az Iskola utca, az Országzászló tér és a Kálvin tér sem lesz járható.

A rendőrség arról is tájékoztat, hogy Nyíregyháza belvárosában rendőri forgalomirányítás mellett halad majd a forgalom. Emellett felhívják rá a figyelmét, hogy 

a verseny útvonalára a futam ideje alatt senki sem engedhető be, de a környező utcákba a rendőr vagy a biztosító személyzet tagja, a lakcímkártya bemutatása ellenében, az ott lakókat, valamint az oda érkezőket indokolt esetben beengedi.

A hatóság kéri, hogy a verseny napján 7 óra és 15 óra között a belvárost kizárólag gyalogosan közelítsék meg. Ezen felül megnövekedett forgalomra kell még számítania a közlekedőknek 2021. október 23-án és 24-én a 38-as számú főút Nyíregyháza és Tokaj közötti szakaszán.