A Fidesz addig nem áll meg, amíg talál olyat, aki még nem üzent Gyurcsány Ferencnek

2021.10.22. 15:36

A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést a petíciójához, amíg meg nem talál mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy nem kér még egyszer az ő „kudarcos és gyalázatos” kormányzásából. Ezt a Fidesz szóvivője mondta.

Horváth László közölte: a „Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay!” petíció aláíróinak száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret.

Ez szerinte világossá teszi, hogy a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszer már a csőd szélére lökte az országot.

Hozzáfűzte: a Fideszhez érkező egyértelmű jelzésekből és megkeresésekből egyértelmű, hogy még nem jutottak el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz, tudósított a távirati iroda.

Horváth László az EU-csúcson elfogadott zárónyilatkozatra utaló kérdésre válaszolva közölte: a Fidesz-KDNP rendkívül veszélyesnek tartja azt a tervet, amely most éppen az Európai Bizottság asztalán van. Hozzátette: Frans Timmermans zöld megállapodásért felelős biztos hatástanulmány nélküli klímacsomagja tovább tetézné a bajt, mert további áremelkedést okozna, szétverné az európai középosztályt, és szétzilálná az uniós gazdaságot. Hangsúlyozta: meg kell védeni a rezsicsökkentést és annak eredményeit, ezért a Fidesz-KDNP támogatja a kormány álláspontját, miszerint ennek a tervnek megálljt kell parancsolni. (8)