Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Önként jelentkezett a tömörkényi gyilkos, aki egy vascsővel végzett áldozatával

2021.10.24. 10:17

Besétált a rendőrségre, és bevallotta egy Tömörkényben élő gazda, T. Csaba, hogy ő ölte meg azt az autószerelőt, aki még áprilisban tűnt el a településen – számolt be róla a Tények.

Az önként jelentkező férfi azt mondta a rendőröknek, hogy viszonya volt az áldozat feleségével. Ez okozott közöttük feszültséget, ami végül gyilkossággal végződött. Arról is beszélt a hatóságnak a gazdálkodó, hogy a holttestet a közeli halastóba dobta, de egyelőre a búvároknak nem sikerült megtalálni.

T. Csabát Tömörkény lakói rendes, becsületes, jó embernek írták le, szerintük önvédelemből tette, amit tett. A férfi egyedül élt és gazdálkodott a földjén. Az áldozat és a felesége nemrég költözött a Csongrád-Csanád megyei községbe Budapestről.

A helyiek úgy tartják, hogy gyorsan az asszony szeretője lett T. Csaba, akit a nő anyagilag kihasznált. A gazda egyik rokona azt mondta: érezték, hogy baj lesz abból, ha a férfi a férjes asszonnyal barátkozik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport