Baleset a ferihegyi gyorsforgalmi útnál, leterelték a járműveket az útról

2021.11.06. 07:14 Módosítva: 2021.11.06. 08:22

Elhárult a forgalmi akadály, újra járható a Ferihegyi út – tájékoztatta az Indexet Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese. Az MTI szombat reggel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságra hivatkozva azt közölte, hogy három személyautó ütközött szombat reggel Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton.

Az MTI információi szerint a balesetben többen megsérültek, a járműveket pedig mindkét irányból leterelték az útról. Az Index úgy tudja, hogy a balesetben három személy könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az Útinform reggeli tájékoztatása szerint

  • az M0-ás autóúton az M1-es autópálya felé munkavégzés miatt szakaszosan lezárták a 11-es és 9-es kilométer között a középső, valamint a belső sávot.
  • Az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 14-es kilométernél lévő munkavégzés miatt lezárták a lehajtó ágat a 6-os főúti csomópontban.
  • Az M43-as autópályán 5 kilométer hosszú a kamionsor a csanádpalotai határ kilépő oldalán.
  • Kerülni a következő, M6-os autópálya csomópontján keresztül Pécs irányába, az Érd-észak csomópontnál visszafordulva lehet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport