Kerékpározás közben loptak meg egy asszonyt Kiskunmajsán

2021.11.08. 17:46

Egy kiskorú bringás ellopta egy hatvanéves, szintén kerékpáros nő táskáját, amikor megelőzte Kiskunmajsán. Az eseményeket azonban rögzítették a város térfigyelő kamerái, így gyorsan megtalálták a tolvajt – adta hírül a rendőrségi portál.

A hatóság híradásából megtudható, hogy egy hatvanéves helybéli kerékpárral tartott Kiskunmajsa városközpontja felé 2021. november 4-én este, amikor a mellette elhaladó, 

szintén bicikliző fiatal kiemelte a hátsó csomagtartójából az idős asszony táskáját.

A meglopott nő követni kezdte a tolvajt, pár utcán keresztül még szemmel tudta tartani, azonban a férfinak sikerült áldozatát leráznia, ezért ekkor értesítette a rendőröket, akik a helyszínre siettek. Az asszony táskájában a telefonja, személyes okmányai, egy parfüm és húszezer forint volt.

A meglopott nő részletesen beszámolt a nyomozóknak, akik begyűjtötték a környék kamerafelvételeit, és azok alapján másnapra azonosították a tolvajt, akit otthonában fogtak el a Kiskunmajsai Rendőrőrs egyenruhásai. A 17 éves fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntette miatt. A kamasz beismerte tettét, a rendőrök pedig lefoglalták a lopott holmik egy részét.

(via Police.hu)