Veszekedtek a kocsmában, többször a levegőbe lőtt egy férfi Páhiban

2021.11.10. 07:34

Először csak fenyegetőzött, később lövöldözött is a gáz-riasztó fegyverrel egy 19 éves kiskőrösi férfi, akit végül a rendőrök másfél órával később elfogtak – közölte a rendőrség

A férfi még hétfő este ment italozni Páhi egyik kocsmájába, ahol – mikor már elég erősnek érezte magát az alkoholtól – megjelent egyik ismerőse, akivel korábban nézeteltérése volt. A fiatal ezután odament ismerőséhez, és arra kérte, menjen ki vele beszélgetni a kocsma elé, a férfi azonban többszöri kérés ellenére sem mozdult.

A 19 éves férfi emiatt agresszívvá vált, majd nadrágjából előrántott egy gáz-riasztó pisztolyt, amit ismerősére szegezett. Ezzel egyidejűleg a fegyveres testvére is megérkezett a helyszínre, aki arra kérte, hogy inkább tegye le a fegyvert, és menjenek haza.

A családtag unszolására végül beszálltak az autóba, azonban a békés távozás helyett a garázda fiatal fogta a fegyverével lövöldözni kezdett a levegőbe a lehúzott ablakon keresztül. Másfél órával később a fiatalt a rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. 

A kiskőrösi férfi a rendőröknek beismerő vallomást tett, a helyi rendőrkapitányság nyomozói felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt folytatnak eljárást vele szemben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport