Torlódás az M1-es autópályán

2021.11.11. 08:24

Baleset nehezíti a közlekedést az M1-es autópályán. Budapest felé a zsámbéki kijárat után két kisteherautó ütközött össze. A 25-ös kilométernél mindkét sávot lezárták, a forgalmat a sérült járművek mellett csak a leállósávon engedik − közölte az Útinform. Az autópályán torlódás alakult ki.

Tegnap délután befejezték a munkákat az M0-s autóút déli részén, az M1-es felé tartó oldalon a 6-os főúti kijáratnál. Így már újra ki lehet hajtani Budafok, illetve Érd felé, nem kell az M6-os autópálya felé kerülni.

Az M1-es autópályán, a 150-es kilométernél lévő Hanság pihenőt mindkét oldalon karbantartási munkák miatt lezárták. A korlátozás várhatóan ma délutánig tart.

Az M5-ös autópályán, Örkény és Táborfalva között a műszaki átjárókat takarítják. Délután három óráig a Röszke felé vezető oldalon a belső sávot zárják le az aktuális munkaterületnél.

A 82-es főúton, Nyúl település külterületén két autó ütközött össze. A 63-as kilométernél a főutat lezárták, a járműveket megállították. A személyautóval közlekedők, illetve a helyismerettel rendelkezők Győrság felé kerülhetnek.

Az 55-ös főúton, Mélykút átkelési szakaszán két autó karambolozott. A 64-es kilométernél a fél útpályát lezárták.

Határinfó

A rendőrségi térkép szerint a határátkelők többsége járható, fennakadásra, hosszabb várakozási időre az alábbi helyeken kell számítani:

  • A magyar−román határszakaszon Magyarország felől nincs tizenöt percet meghaladó várakozási idő. Románia felől csak a teherforgalom számára lehet fennakadásra számítani.
  • A szerb határszakasznál Röszkénél és Tompánál a teherforgalommal közlekedők számíthatnak hosszabb várakozásra. Röszkénél a Magyarországra utazók akár két órát is várakozhatnak a határon.
  • Az Ukrajnába utazók számára tizenöt percnél hosszabb várakozási idő nem valószínű. Ukrajnából csak Beregsuránynál lehet kisebb torlódásra számítani.