A kutyaház alatt is drogot rejtegetett egy bagi díler

2021.11.13. 14:59

Egy bagi dűlőben ütöttek rajta a rendőrök egy férfin, aki az ingatlanján termesztette és tárolta is a tiltott anyagokat – adta hírül a Police.hu.

A gödöllői rendőrök egy fülest kaptak arról, hogy drogokkal kapcsolatos illegális tevékenységet végez egy férfi az ingatlanján, ezért utána jártak a dolognak és néhány hét alatt összegyűjtöttek annyi adatot, hogy 2021. november 10-én már le is csaptak a személy bagi birtokán.

A rendőrök nem csak férfi dűlőben lévő lakását kutatták át, hanem a telek különböző pontjait is, így sikerült a kertben lévő kutyaház alatt is több befőttes üvegekben kábítószert találniuk. Az előzetes vegyészszakértői vélemény megállapította, hogy a lefoglalt bruttó 2964 gramm kábítószergyanús anyagból kannabiszra jellemző vegyületek -köztük delta-9-THC- azonosítható.

A férfi mindent tagadott, sőt a gyanúsítása ellen panaszt is tett, állította, hogy évek óta nem lakik a házban, oda csak látogatóba jár. A telektulajdonos drog gyorstesztje pozitív lett. A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett P. Péterrel szemben kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, a férfit a bíróság 2021. november 12-én letartóztatta.