18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megverték és megkínozták a 16 éves lányt, mert nem akart prostituáltként dolgozni

2021.11.13. 14:52

Lakásotthonból szökött meg az a kiskorú, akinek segítséget ígért egy gávavencsellői pár, ám gyorsan kiderült, hogy a kettős pusztán futtatni akarta a lányt, hogy pénzt keressen nekik – adta hírül az RTL Híradója.

Rémálmok gyötrik azt a 16 éves lányt, akit prostitúcióra akartak kényszeríteni, ám amikor ellenállt, borzasztóan összeverték, és cigarettával égették a kezét és a nyelvét.

Nem mondtak semmit, csak beültettek a kocsiba, és vittek... az akarták, hogy csináljak olyat, amit nem szeretnék 

– mondta a megrémült fiatal, aki elmesélte, hogy a gávavencsellői nő és férfi azt ígérték neki, hogy elviszik az édesapjához, ám ehelyett az útjuk egy ausztriai bárba vezetett. A kamasz nem hagyta magát, sőt a bár tulajdonosa sem engedte, hogy a lány nála „dolgozzon”. Ezután visszavitték a kiskorút a szabolcsi településre, ahol a pár férfi tagja nekiesett, és agyba-főbe verte. 

A rendőrök ebben az állapotban találtak rá a fiatalra, akit a pár az ágya alá akart elrejteni, amikor a rendőrök megérkeztek hozzájuk. A kiskorút egyébként már a szökése óta keresték az egyenruhások. 

A lábamból és a karomból is kiment az erő, mikor megláttam abban az állapotban, azokban a ruhákban

– mondta a lány apja, aki arról is beszélt, mindenben segít a gyerekének, de nehéz időszak előtt állnak.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés bűncselekmény a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.