11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 0
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0

Emmi: A tanárok kilencven százalékát már beoltották

2021.11.16. 22:07

Közel 90 százalékos a tanárok átoltottsága – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), ebből adódóan nem számítanak komolyabb problémákra amiatt, hogy kötelezővé teszik az oltást a pedagógusok számára.

Az elvárt oltás miatt nem számítunk működési zavarra, az oktatás zavartalanságát az veszélyezteti, ha a pedagógusok az oltás hiányában megbetegszenek

– írták. 

Az oktatóknak december 15-ig kell felvenniük az első oltást. Nagy Erzsébet,a PDSZ vezetőségi tagja ezzel kapcsolatban a Spirit FM Aktuál című reggeli műsorában azt mondta: felmérésük alapján több mint 1000 pedagógus nem vállalja a kötelező oltást, ezért át kellene gondolni az online oktatás kérdését.

Mint megírtuk, a pedagógusok többsége már múlt héten megkapta a kötelező oltásról szóló felszólítólevelet. A mohácsi pedagógusok egy csoportja ezt követően döntött úgy, hogy demonstrációt szervez, a szerda esti rendezvényre pedig a két nagy pedagógus-szakszervezetet is meghívták. Időközben egészségügyi dolgozók és más, a védettséget elváró cégek alkalmazottai is jelezték részvételi szándékukat.

(via ATV)  • Hírek
  • Bankszámla