Elengedett a rögzítés, rakomány zúdult az autós elé Veresegyházánál

2021.11.16. 19:13

A szabálykövetés fontosságát erősíti az a felvételt, amelyet egy BMW fedélzeti kamerája rögzített, amikor az előtte haladó jármű tetejére erősített palák rögzítése elengedett, a rakomány pedig az útra zúdult.

Az eset múlt vasárnap, reggel 9 óra körül történt, a Veresegyház és Őrbottyán közötti útszakaszon. Itt közlekedett a felvétel készítője, aki elmondta, hogy az előtte haladó jármű egyik pillanatról a másikra satuféket nyomott, neki pedig éppenhogy sikerült időben reagálnia.

Csupán a követési távolság mentette meg az autómat, és a videón is látszik, hogy 90 kilométer/órás sebességről satufékkel éppen megálltam a pala előtt 

– mondta a BMW vezetője.

A felvétel készítője hangsúlyozta, hogy egyáltalán nem az a célja, hogy a másik sofőrt hibáztassa, sőt beszámolt arról, hogy teljesen korrekt volt, a történtek után egyből megkérdezte tőle, hogy minden rendben van-e, nem sérült-e meg.

BMW-s „paraszt” létemre nem esett le a gyűrű az ujjamról, hogy segítsek a keletkezett veszélyt elhárítani, legalább egy kicsit a márka rossz megítélését ellensúlyoztam 

– tette hozzá a videót megosztó vezető.

(via Bpiautósok.hu)