Balesetek és munkálatok lassítják a haladást az utakon

2021.11.18. 06:52 Módosítva: 2021.11.18. 07:06

Az M5-ös autópályán, Budapest felé a kisteleki csomópontnál két jármű ütközött össze. A 139-es kilométernél csak a belső sáv használható, ez okozza a lassulást – közölte az Útinform

Szintén karambol volt az M6-os autópálya 136-os kilométerénél, az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani. A balesetben összeütközött két kocsi közül az egyik leszaladt az útról, és felborult. A helyszínre a mentők is kiérkeztek az OKF közlése szerint. A műszaki mentést a tolnai önkormányzati és a szekszárdi hivatásos tűzoltók végzik a sztráda Pécs felé vezető oldalán, az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

A 4-es főúton, Székely településnél egy személyautó kisbusszal karambolozott. A 298-as kilométernél a főutat lezárták, a járműveket megállították. A baktalórántházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A 491-es főúton, Tunyogmatolcs és Fehérgyarmat között egy személyautó kerékpárost sodort el. A 7-es kilométernél a fél útpályát lezárták.

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 62-es és a 63-as kilométer között ma burkolatot javítanak. Reggel 8 órától délután 4-ig egy sávot lezárnak majd a forgalom elől. Hatvan térségében torlódásra lehet majd számítani.

A 2-es főúton, Vác átkelési szakaszán, a 33-as kilométernél forgalomtechnikai munkavégzés miatt naponta 7 és 17 óra között a fél útpályát lezárják. A forgalmat jelzőőrök irányítják.

A Tisza felső szakaszán, Tiszadob és Tiszalúc között, az alacsony vízállás miatt bizonytalan ideig nem jár a komp. A pontonhíd továbbra is üzemel, de csak legfeljebb 10 tonna össztömegű járművek használhatják. A 10 tonnánál nehezebb, illetve a túlméretes járművekkel kerülni a 35-ös főúti, polgári Tisza-híd felé lehet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport