Kigyulladt egy társasházi lakás Szigetszentmiklóson, meghalt egy ember

2021.11.19. 19:32

Péntek délután fél ötkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy társasház egyik lakása Szigetszentmiklóson, a Váci Mihály utcában. A tűz egy négyszintes társasház második emeleti lakásának hálószobájában keletkezett, a tizenkét négyzetméteres helyiség teljes terjedelmében égett.

Tizenegy szigetszentmiklósi tűzoltó három járművel azonnal a helyszínre érkezett, és megkezdték a tűz oltását. Beavatkozás közben egy holttestet találtak az égő hálószobában.

A társasházban lakókat átmenetileg kikísérték a házból, összesen nyolc ember hagyta el az épületet. A tűzoltók fél óra alatt megfékezték a lángokat – tájékoztatta szerkesztőségünket a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tűz keletkezésének körülményeit vizsgálják.

A héten ez a hatodik halálos épülettűz: hétfő délelőtt Érsekvadkertre riasztották a tűzoltókat, egy parasztházban volt halálos tűzeset. Szerdán Dobozon egy ház melléképületében, Rákóczifalván egy hálószobában, Kunhegyesen egy előszobában, csütörtök hajnalban Siklóson szintén egy előszobában találtak holttestet a tűzoltók.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport