Közös imára hív mindenkit az Omega

2021.11.20. 14:55

Közös imára hívja Kóbor János rajongóit az Omega, miután frontemberüket egy hete kezelik kórházban. A zenész állapotáról egyelőre nincs hír; a zenekar most mindenkit arra kér, hogy együtt gondoljanak rá, adjanak erőt Kóbor Jánosnak.

Hivatalos Facebook-oldalukon azt írták, 

november 20-án, szombaton este 10 és 11 óra között a lehető legtöbben gondoljunk rá, erőt és pozitív gondolatokat küldjünk neki! Meggyőződésünk, hogy szeretetünk és hitünk ereje eljut hozzá

– olvasható a szombaton megjelent bejegyzésben.

Mint megírtuk, november 13-án kórházba került az Omega frontembere, a 78 éves Kóbor János. Néhány nappal később az énekest a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati klinikájára szállították, ahol tovább kezelik, miután elkapta a koronavírust. A családja teljes hírzárlatot rendelt el, ezért az állapotáról nincs sok hír.

A zenekar gitárosa, Molnár György Elefánt korábban a Blikknek nyilatkozva elmondta, reményeik szerint mielőbb javul az állapota, és hazaengedik a kórházból.

Csak remélni tudjuk, hogy ez valóban így lesz. Nagy terveink vannak, jövőre lesz hatvanéves az Omega, és hatalmas jubileumi bulival készülünk, amin ott kell lennie Meckynek

– mondta a zenekar gitárosa.

A bejegyzést, amelyet szombaton tett közzé a zenekar a közös imáról, itt olvashatja: