Betegektől és idős asszonytól is lopott egy kórházi takarítónő

2021.11.22. 15:14

A Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészség vádat emelt T. V. Krisztinával szemben, aki a gyanú szerint otthonában rabolt ki egy időskorú nőt, valamint több kórházban lévő beteget is meglopott – közölte az ügyészség.

Az idős asszonyt a VII. kerületi Hernád utcában szemelte ki magának a 32 éves nő még 2020 szeptemberében, akit egészen hazáig követett. A bejáratnál T. V. Krisztina később aláírásgyűjtésre hivatkozva szólította le az idős asszonyt, majd bekísérte a lakásába, ahol kávéval és vízzel kínálták. 

Miután bejutott a lakásba, jelezte, hogy szeretné igénybe venni a mellékhelyiséget. A vendéglátó erre már nemet mondott, majd kérte, hogy távozzon lakásából. Azt is közölte a „vendégével”, hogy a fia is nemsokára megérkezik.

T. V. Krisztina ekkor a földre lökte az asszonyt, majd dulakodni kezdett vele, hogy az aranygyűrűit letépje az ujjairól. Távozás előtt a támadó a pénzt is kivette áldozata tárcájából, majd elhagyta a helyszínt. Az ellopott gyűrűket egy zálogházban értékesítette.

A rendőrség a rablás, lopás, kifosztás, miatt indított eljárás lezárásának befejezése után az iratokat elküldte az ügyészségnek. A vádiratból kiderült, hogy T. V. Krisztina még tavaly februárban dolgozott takarítónőként egy budapesti kórházban, ahol három betegtől is pénzt lopott.

Az ügyészség a nőre végrehajtandó fegyházbüntetést, pénzbüntetést, valamint közügyektől való eltiltást is kért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport